Jobb jobb jobb!

Hej hej!
Har inte hunnut uppdaterat något på länge då jag jobbat och inte orkat sitta och skriva efter jobbet =)

Hela förra veckan jobba man måndag till fredag och sen där på fredagen så cykla jag och träffa Angelica på hennes jobb och sedan åkte jag hem och fixa mig sen på kvällen åkte jag till Angelica och vi börja dricka sen fick vi skjuts till torshälla där vi skulle festa med Robert och hans kompis Nille! Ja, jag och Angelica dumma oss som vanligt ^^ haha Vi är ju helt jävla sjuka! Var vakna till ja 4 kanske? :P Har ingen anning men trevligt var det iaf! Sen vaknade man upp där i soffan vid halv 11 och Angelica var redan uppe då så jag hann väl vara vaken i 5 sek innan vi börja flumma igen. hahah!
Sen vid 1 tiden skulle vi börja gå hem och vi gick förbi systemet i torshälla för att göra promenaden lite roligare och nog allt vart den det. kvart i 3 kom vi fram till lisa och vi var fulla xD hahaha Så vi var där och umgicks ett tag och även hon börja dricka sen vid 5 tiden? så fick vi skjuts hem och då gick vi och handla lite mera och dricka ^^ haha
Men ja kvällen var vi ganska så slut så vi somnade xD Rolig kväll :P nej. hahaha Men vafan vi hade en rolig dag iaf :D
Sen på söndagen träffa jag Jennica sen sov jag hos angelica!
Och nu sitter jag hemma och ska packa lite nya kläder sen åka förbi angelica på jobbet och sen hem till henne och sova! =)
Tv och sen sängen! Måste orka upp och jobba! :D

Skulle jag orkat skulle jag skriva lite citat från helgen men de är så många att jag inte orkar skiva dom nu! haha
Om vi vet hur man skrattar, att vi vet! :D Det är det jag och Angelica är bäst på ;D

Nej nu ska jag packa så jag blir klar ikväll! Ha de bra!

I miss you and I need you here!
Vila i frid, Tero Nuolioja! <3

RSS 2.0